MENÜ

     

Tv felszerelés

 

 

Vállalunk Tv felszerelést falra, bútorra vagy szerkezetileg megfelelő helyre. A felszerelést vállaljuk Tv konzolra vagy esetleg házilag gyártott de a biztonságot nem veszélyeztető tv tartóra! Ha jelzi nekünk előre hogy szerezzük be a tv tartó konzolt akkor mi a helyszínre érkezésünkkor fel leszünk készülve a megfelelő méretű konzollal.

 

Tv felszerelés

 

Az új és a pár éves lapos tv-k már úgy vannak kialakítva hogy a hátfalukon van 4 db. süllyesztett anya csavar elhelyezve amelyik a fali konzolhoz való felfogatást teszi lehetővé. Ha olyan konzolt veszünk amelyiknek állítható a tv felöli része, akkor nagyon nem lehet mellé nyúlni. Ezen kívül azt is figyelembe kell venni hogy hány colos a tv készülék, hogy nehogy túl nagy vagy túl kicsi konzolt vegyünk! 

 

Konzol fajták

 

 

 

Tv konzolTv Konzol

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

  • Munka területünk 

Antenna szerelése Budapest és Pest megye területén.

Budapest I.kerül  II.kerület  III.kerület  IV.kerület  V.kerület  VI.kerület  VII.kerület  VIII.kerület IX.kerület  X.kerület  XI.kerület    XII.kerület  XIII.kerület XIV.kerület  XV.kerület  XVI.kerület XVII.kerület XVIII.kerület  XIX.kerület XX.kerület XXI.kerület XXII.kerület XXIII.kerület és még Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Bugyi, Csobánka, Csomád, Csömör, Délegyháza, Diósd, Dunabogdány, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunavarsány, Ecser, Érd, Erdőkertes, Felsőpakony, Fót, Göd, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Inárcs, Isaszeg, Kerepes, Kistarcsa, Leányfalu, Maglód, Majosháza, Mogyoród, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Ócsa, Őrbottyán, Páty, Pécel, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Pócsmegyer, Pomáz, Pusztazámor, Remeteszőlős, Solymár, Sóskút, Szada, Százhalombatta, Szentendre, Szigethalom, Szigetmonostor, Szigetszentmiklós, Sződ, Sződliget, Tahitótfalu, Taksony, Tárnok, Telki, Tótfalu, Tököl, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Váchartyán, Vácrátót, Vecsés, Veresegyház.

 

  

Hívjon ha segítségre van szüksége

Email: dreamtradehungary@gmail.com

A lap tetejéreTel: 06706094780

Hívjon most


 

Asztali nézet