MENÜ

      

Mikrohullámú internet szerelés

 

 

Vállalunk internet átlövést(átjátszást) A-pontból B- pontba mikrohullámú eszközökkel! Vállaljuk egy adó és több vevő hely kiépítését és karbantartását! Ajánljuk cégeknek, Hotel- Moteleknek, társasházaknak és magánszemélyeknek is, ahol nincsen megfelelő internet bekötési lehetőség de látótávolságban van egy olyan hely ahol van, oda mi kiépítjük a rendszert és az olyan lesz mintha közvetlenül az ügyfélnél lenne bekötve a vezetékes internet.

 

Mikrohullámú antenna szerelés

 

 

 

 Hogy működik?

 

Olyan helyre szoktunk ilyen eszközöket telepíteni ahol nincsen vagy csak gyenge az internet sebessége. Sajnos nem mindenhova lehet megoldani mert általában nincsen a közelben olyan hely ahonnan át lehet lőni a megfelelő sebességű internetet.

Mi kell hozzá hogy elkezdhessük a műveletet!

 

Az A-pontban(adó oldal) kell egy gyors és megbízható internet forrás, akár saját névre szóló bekötés akár egy barát vagy ismerős által felhasználható UTP kábel vég amin net van! 

A B-pont(vevő oldal) és az A-pont között nem lehet semmilyen zavaró tárgy, pl. fa, épület, villany oszlop vagy egyéb zavaró tényező. Ha ez mind adott akkor az már fél siker, ugyanis még lehet hogy minden jó és adott, de egy másik jel amit ugyan ilyen vagy ehhez hasonló eszközökkel sugároznak, az szétveri a mi jelünket.

Tegyük fel, mind a két oldalon sikerült felszerelni és tiszta rálátás van a két eszköz között akkor már csak a lekábelezést kell megoldanunk az adott helyre ahol a vevő oldali Router lesz elhelyezve. A B(vevő) oldalon olyan lesz mintha közvetlenül lenne bekötve a kábel vége a vevőhöz!

 

 Internet megosztás
Ha jó az internet(gyors) amit átjátszunk, akkor akár többfelé is oszthatjuk, megfigyelő kamerákat és egyéb eszközöket is köthetünk rá.

 

  

 

  • Munka területünk 

Antenna szerelése Budapest és Pest megye területén.

Budapest I.kerül  II.kerület  III.kerület  IV.kerület  V.kerület  VI.kerület  VII.kerület  VIII.kerület IX.kerület  X.kerület  XI.kerület    XII.kerület  XIII.kerület XIV.kerület  XV.kerület  XVI.kerület XVII.kerület XVIII.kerület  XIX.kerület XX.kerület XXI.kerület XXII.kerület XXIII.kerület és még Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Bugyi, Csobánka, Csomád, Csömör, Délegyháza, Diósd, Dunabogdány, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunavarsány, Ecser, Érd, Erdőkertes, Felsőpakony, Fót, Göd, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Inárcs, Isaszeg, Kerepes, Kistarcsa, Leányfalu, Maglód, Majosháza, Mogyoród, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Ócsa, Őrbottyán, Páty, Pécel, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Pócsmegyer, Pomáz, Pusztazámor, Remeteszőlős, Solymár, Sóskút, Szada, Százhalombatta, Szentendre, Szigethalom, Szigetmonostor, Szigetszentmiklós, Sződ, Sződliget, Tahitótfalu, Taksony, Tárnok, Telki, Tótfalu, Tököl, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Váchartyán, Vácrátót, Vecsés, Veresegyház.

 

  

Hívjon most ha segítségre van szüksége

Email: dreamtradehungary@gmail.com

A lap tetejéreTel: 06706094780

Hívjon most


 

Asztali nézet