MENÜ

       

 Magunkról

 

 

 

Az antennás "karrierem" az egyik nagy szolgáltatónál kezdtem! Azonban hamar kiderült hogy innen nem vezet út a fejlődéshez, így a vállalkozás felé kacsintgattam. Létrehoztunk egy Kft.-t amiben főállásban tudunk dolgozni és egyben reménykedünk hogy fejlődünk, egyre jobbak és nagyobbak leszünk! Az ügyfelek igényét látva mindig a jó és megbízható munkát preferáltam, csak olyan anyagokkal dolgoztam ami legalább jó minőségűnek számít. Első perctől tudtam hogy nem szabad gyenge és selejtes anyagokat használnom mert azzal csak a "hírnevemet" rombolom és a saját zsebemből húzom ki a pénzt! A munkámra általában büszke vagyok és a 12 hónap garancia vállalásom is azt erősíti reményeim szerint hogy számítani lehet rám és a munkámra! Megpróbálom mindig követni a technikai fejlődést az antennás szakmába és használom is ezeket, megkönnyítve a saját munkámat és az ügyfél részére ezzel egy kis pluszt kínálok. 

A munkaterületünk Budapest és Pestmegye egész területe, azonban ha megtudunk egyezni akkor az ország bármelyik pontjára kiszállok szerelni, ahogy volt rá példa az elmúlt években is, pl. Székesfehérvárra, Balaton több helyiségére, Gyöngyösre vagy külföldi szereléseim közül Brusselbe vagy Murauba!

Dolgoztunk és dolgozunk cégeknek, magánszemélyeknek, kisebb nagyobb Hoteleknek- Moteleknek valamint panel házak részére is,  de dolgoztunk banknak és nagykövetségeknek is.

 

 

 

A munkánk során sokszor találkozunk azzal a fontos kérdéssel hogy mondjak telefonon keresztül egy árat!!! Kérem értsék meg hogy bármilyen jó szakember is legyek én vagy bármelyik kollégám, pontos árat úgy hogy nem láttuk a helyszint nem tudunk mondani! Tudok mondani egy hozzávetőleges árat ami növekedhet ha valami plusz alkatrészt kell beszerelni a megbeszélten kívül, de minden esetben Önök döntik el hogy szeretnék-e hogy beépítsem a plusz alkatrészt vagy sem! Az nagyon fontos tudni, hogy ha kimegyek a helyszínre és megnézem, felmérem a munkát akkor egyeztetek Önökkel és csak akkor kezdem el a munkát ha bele egyeznek abba, és az árban is megállapodunk. Ha nem tudunk megállapodni mert drágállják vagy nincsen elég pénzük otthon vagy egyéb okból kifolyólag, akkor is csak a kiszállási díjat kell kifizetniük.

 

 

 

 

 

  

Email: dreamtradehungary@gmail.com

A lap tetejéreTel: 06706094780

Hívjon most


 

Asztali nézet