MENÜ

     

 

Vállaljuk kisközösségi rendszerek telepítését magán személyeknek, társasházaknak, panelházaknak, cégeknek, Hoteleknek- Moteleknek, apartman házaknak, korházaknak, irodaházaknak vagy önkormányzatoknak! Műholdas, földi sugárzású vagy kábel tv csatornák hozzáadásával kisközösségi rendszert építünk ki, ahonnan minden lakó vagy bérlő stb. a rendszerhez kapcsolódva tud tv-t nézni. Nem kell mindenkinek saját antennát kiraknia a tetőre vagy az erkélyre ahogyan az alábbi képeken is jól látható, hanem van egy központi antenna és arról tudják a saját igényük szerinti csatornákat nézni.

 

Kisközösségi rendszer 

A fenti képek az elrettentő példát mintázzák, szerencsére hazánkban nem ennyire súlyos a helyzet! A lakó bizottságok, házfelügyelők vagy gondnokok már sok helyen nem is engednek felrakni semmit a tetőre vagy az erkélyre! Azonban nem ez a megfelelő út amerre haladni kellene, a közép utat kell megtalálni a két véglet között! Erre kínálunk alternatívát a kisközösségi rendszerekkel. 

 

Amilyen rendszereket telepítünk. 

 

 

Némelyik rendszer egyszerűbb, némelyik komplikáltabb de mindegyik működik. Az IP-alapú rendszerek általában rendszeres törődést és karbantartást igényelnek mivel itt számítógépen(szerveren) működő softwear vezérli a csatorna kiosztást és a működést! Az IP-alapú rendszer LAN kábelen kommunikál a beltéri egységekkel a belső hálózaton, a többi rendszer koax kábelen keresztül működik. 

 

Előnyök, hátrányok!

 

A multiswitch-es rendszernek az előnye az hogy különösebb tudás nélkül lehet a végponton csatornát lekeresni, frissíteni, vagy csatorna sorendet állítani! Ha valaki akar akkor vehet magának olyan beltéri egységet amilyent akar, azt is tudja használni a többi végponttól függetlenül. Ha előfizetői kártyát akar vásárolni egy bizonyos szolgáltató csatornáinak dekódolására akkor azt is meg teheti.

Az IP-alapú rendszerben hátránya az hogy kimondottan csak azokat a csatornákat lehet fogni a végpontokon ami a szerverbe be van állítva, és ha kódolt csatornát szeretne valaki nézni akkor azt a szerverben kell megoldani! A végpontokon csak az a beltéri egység lehet amit a szerverrel elfogadtattak! Minden esetben kell egy karbantartó személy vagy cég aki ezt felügyeli és ha lefagy vagy valami nem működik akkor azt helyre állítja! Az IP-alapú rendszer előnye hogy ha van egy kiépített belső hálózat(UTP) akkor nem kell kábelezéssel foglalkozni, csak a beltéri egységeket kell a végpontokra kihelyezni!

Az Unicable rendszer előnye, hogy ha egy társasházban van egy kiépített kábel tv-s rendszer(koax kábel) akkor azt át lehet alakítani műholdas rendszerré különösebb utólagosan kihúzott kábel nélkül, úgy hogy több helyiségbe is lehet beltéri egységet elhelyezni! Ezek a beltéri egységek normál műholdas egységek, azonban kell tudják az Unicable rendszert ami elengedhetetlen a működéshez! Az Unicable switcheket a lépcsőházban lehet elhelyezni minden emeleten ha kell, az osztók helyén.

 

 

  

 

  • Munka területünk 

Antenna szerelése Budapest és Pest megye területén.

Budapest I.kerül  II.kerület  III.kerület  IV.kerület  V.kerület  VI.kerület  VII.kerület  VIII.kerület IX.kerület  X.kerület  XI.kerület    XII.kerület  XIII.kerület XIV.kerület  XV.kerület  XVI.kerület XVII.kerület XVIII.kerület  XIX.kerület XX.kerület XXI.kerület XXII.kerület XXIII.kerület és még Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Bugyi, Csobánka, Csomád, Csömör, Délegyháza, Diósd, Dunabogdány, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunavarsány, Ecser, Érd, Erdőkertes, Felsőpakony, Fót, Göd, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Inárcs, Isaszeg, Kerepes, Kistarcsa, Leányfalu, Maglód, Majosháza, Mogyoród, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Ócsa, Őrbottyán, Páty, Pécel, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Pócsmegyer, Pomáz, Pusztazámor, Remeteszőlős, Solymár, Sóskút, Szada, Százhalombatta, Szentendre, Szigethalom, Szigetmonostor, Szigetszentmiklós, Sződ, Sződliget, Tahitótfalu, Taksony, Tárnok, Telki, Tótfalu, Tököl, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Váchartyán, Vácrátót, Vecsés, Veresegyház.

 

 Email: dreamtradehungary@gmail.com

Tel: 06706094780


 

Asztali nézet