MENÜ

       

Kábel tv javítás

 

 

 

A kábel Tv javítást olyankor szokták kérni amikor az ügyfél már megelégeli hogy hangyás a kép, vagy akár több képet is lát egyszerre, esetleg ha a digitális kép szétesik vagy akadozik. Mi a kábel tv-t csak házon belül javíthatjuk, vagy a panel házak esetébe a lépcsőházban a szolgáltató által elhelyezett szekrényig! Azonban a hiba általában az ügyfélnél szokott előfordulni amit viszont a szolgáltató nem javít!

 

Kábel Tv javításHiba jelenségek.

 

Ha ilyen és ehhez hasonló jelenségekkel találkozik  akkor az mindig valamilyen rendszer technikai meghibásodásra vagy nem megfelelő eszközök(osztó erősítő) házilagos beépítésére vezethető vissza.

 

Mi okozhat meghibásodást?

  • Rosszul megszerelt fali ajzat.
  • Régi meghibásodott fali ajzat.
  • Rosszul megszerelt kábelvég
  • Gyenge minőségű osztó.
  • Régi vagy meghibásodott erősítő.
  • Gyenge minőségű előre szerelt kábel
  • Sok osztó használata(nem megfelelő módon beépítve)

 Ha ezt látja akkor valahol hiba van!!!

Jó tanács!

Ne vásárolgassanak vaktában és ne barkácsoljanak a hálózaton mert az mindig többe kerül mintha a hiba észlelésénél rögtön a szerelőt hívná!

 

Mi minden esetben jó minőségű F-csatlakozót, osztót és erősítőt használunk. Csak olyan háromszoros árnyékolású kábelt használunk amit minden szolgáltató használ és elfogad. A munkánkat spektrum analizátoros műszer segítségével végezzük és így ki tudjuk szűrni a meghibásodott alkatrészeket, és az erősítőt is megfelelően ki tudjuk szintezni. Az általunk beszerzett és beépített alkatrészekért 12 hónap garanciát vállalunk.

 

Digitális kábel tv csatornák

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

  • Munka területünk 

Antenna szerelése Budapest és Pest megye területén.

Budapest I.kerül  II.kerület  III.kerület  IV.kerület  V.kerület  VI.kerület  VII.kerület  VIII.kerület IX.kerület  X.kerület  XI.kerület    XII.kerület  XIII.kerület XIV.kerület  XV.kerület  XVI.kerület XVII.kerület XVIII.kerület  XIX.kerület XX.kerület XXI.kerület XXII.kerület XXIII.kerület és még Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Bugyi, Csobánka, Csomád, Csömör, Délegyháza, Diósd, Dunabogdány, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunavarsány, Ecser, Érd, Erdőkertes, Felsőpakony, Fót, Göd, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Inárcs, Isaszeg, Kerepes, Kistarcsa, Leányfalu, Maglód, Majosháza, Mogyoród, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Ócsa, Őrbottyán, Páty, Pécel, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Pócsmegyer, Pomáz, Pusztazámor, Remeteszőlős, Solymár, Sóskút, Szada, Százhalombatta, Szentendre, Szigethalom, Szigetmonostor, Szigetszentmiklós, Sződ, Sződliget, Tahitótfalu, Taksony, Tárnok, Telki, Tótfalu, Tököl, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Váchartyán, Vácrátót, Vecsés, Veresegyház.

 

  

Hívjon most ha segítségre van szüksége 

Email: dreamtradehungary@gmail.com

A lap tetejére Tel:06706094780

 Hívjon most


 

Asztali nézet