MENÜ

      

Antenna bontás

 

 

 

 

Vállaljuk mindenféle rozsdás, használaton kívüli vagy ott felejtett antenna bontását. Sok helyen látható szépen felújított ház, minden rendben van körülötte, de a tetőn ott éktelenkedik egy hatalmas rozsda halmaz antenna formájában! Hiába szép a ház, az összkép mégis rossz vagy lehangoló!

 

 

Ne hagyja, hogy a rozsdásodó parabola antennája vagy a leszakadt letört Yagi antenna csonkjai elcsúfítsák a házát, netán életveszélyesé tegyék! Az új antenna a ház dísze is lehet, és még hasznos is ha az egy jól működő antenna amivel tv csatornákat tud nézni, nem csak villámhárító vagy szélkakasként működik!

 

 

 

 

 

 

 

 

  

  • Munka területünk 

Antenna szerelése Budapest és Pest megye területén.

Budapest I.kerül  II.kerület  III.kerület  IV.kerület  V.kerület  VI.kerület  VII.kerület  VIII.kerület IX.kerület  X.kerület  XI.kerület    XII.kerület  XIII.kerület XIV.kerület  XV.kerület  XVI.kerület XVII.kerület XVIII.kerület  XIX.kerület XX.kerület XXI.kerület XXII.kerület XXIII.kerület és még Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Bugyi, Csobánka, Csomád, Csömör, Délegyháza, Diósd, Dunabogdány, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunavarsány, Ecser, Érd, Erdőkertes, Felsőpakony, Fót, Göd, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Inárcs, Isaszeg, Kerepes, Kistarcsa, Leányfalu, Maglód, Majosháza, Mogyoród, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Ócsa, Őrbottyán, Páty, Pécel, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Pócsmegyer, Pomáz, Pusztazámor, Remeteszőlős, Solymár, Sóskút, Szada, Százhalombatta, Szentendre, Szigethalom, Szigetmonostor, Szigetszentmiklós, Sződ, Sződliget, Tahitótfalu, Taksony, Tárnok, Telki, Tótfalu, Tököl, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Váchartyán, Vácrátót, Vecsés, Veresegyház.

 

  

Email: dreamtradehungary@gmail.com

Tel: 06706094780


 

Asztali nézet