MENÜ

      

AM Mikró 

 

 

Vállalunk AM Mikró javítást, fej csere, antenna beállítás, tápfeladó, erősítő csere. Ha még AM Mikrot használ és valamilyen hibát észlel, ne habozzon hívni minket! A szolgáltató nem minden esetben tud azonnal reagálni, (így lehet hogy lemarad kedvenc műsoráról) de mi lehet hogy még aznap elháríthatjuk a problémát!

 

 AM Mikró javítás

 

Hogyan működik az AM Mikró? Ez a szolgáltatás egy analóg rendszerből lett földi digitális szolgáltatás amit az adótorony közvetít, ezt az adást parabola antennával lehet befogni, ennek az adás formának megfelelő fejjel! Ez a parabola ugyan az mint a műholdas vételhez használt parabola antennák csak a fej különbözik tőle! A másik különbség a műholdas rendszer és az AM Mikró között hogy, itt nem a beltéri egység adja fel a fejnek a meghajtó áramot hanem egy tápfeladó! Ha több tv-n szeretnénk nézni az AM Mikró műsorát akkor a tápfeladó után kell elosztani a kábeleket amik majd a különböző végpontokhoz(beltéri egység) vezetnek. A hátránya a DVB-T szolgáltatásával szemben az hogy tiszta rálátás kell az adótorony irányába, nem lehet sem fa sem épület a két pont között! A DVB-T akár még a szomszéd ház faláról visszaverődő jeleket is össze tudja gyűjteni úgy hogy működni fog a szolgáltatás.

 

Milyen hibák jelentkezhetnek!

 • Akadozik és szét esik a kép.
 • Eltűnnek csatornák.
 • Ki írja a készülék hogy "nincsen bejövő jel"!
 • Egyik tv-n van kép a másikon nincsen!

 

Mi okozhatja a problémát?

 

 • Elromlik a fej!
 • Szét mállott a parabola!
 • Elromlik a tápfeladó!
 • Szétmállott a koax kábel!
 • Elromlott az erősítő!
 • Kinőtt egy fa a parabola és az adótorony között!
 • Elromlott a beltéri egység!

 

Mi mindent ami rossz vagy elállítódót azt kicserélünk vagy beállítunk, azonban a beltéri egységet csak a szolgáltató cserélheti ki!

 

Az AM Mikrónak az új neve(vagyis a legutóbbi neve) Hello Digital!

A csatorna kiosztásuk itt található! Hello Digitál csatornakiosztás!

 

  

 

 • Munka területünk 

Antenna szerelése Budapest és Pest megye területén.

Budapest I.kerül  II.kerület  III.kerület  IV.kerület  V.kerület  VI.kerület  VII.kerület  VIII.kerület IX.kerület  X.kerület  XI.kerület    XII.kerület  XIII.kerület XIV.kerület  XV.kerület  XVI.kerület XVII.kerület XVIII.kerület  XIX.kerület XX.kerület XXI.kerület XXII.kerület XXIII.kerület és még Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Bugyi, Csobánka, Csomád, Csömör, Délegyháza, Diósd, Dunabogdány, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunavarsány, Ecser, Érd, Erdőkertes, Felsőpakony, Fót, Göd, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Inárcs, Isaszeg, Kerepes, Kistarcsa, Leányfalu, Maglód, Majosháza, Mogyoród, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Ócsa, Őrbottyán, Páty, Pécel, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Pócsmegyer, Pomáz, Pusztazámor, Remeteszőlős, Solymár, Sóskút, Szada, Százhalombatta, Szentendre, Szigethalom, Szigetmonostor, Szigetszentmiklós, Sződ, Sződliget, Tahitótfalu, Taksony, Tárnok, Telki, Tótfalu, Tököl, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Váchartyán, Vácrátót, Vecsés, Veresegyház.

 

  

Hívjon most ha segítségre szorul!

 

Email: dreamtradehungary@gmail.com

Az oldal tetejére!Tel: 06706094780

 Hívjon most


 

Asztali nézet